miercuri, 22 aprilie 2015

Atestat informatică Michael Jackson realizat în HTML

Atestatul despre Michael Jackson contine 31 de pagini html si o documentatie de 21 de pagini word. Intr-un design foarte placut, sunt prezentate detalii despre viata celebrului interpret, toata discografia acestuia (albumele si melodiile ce le contin), DVD-ul "This is it", premii, biografie si bibliografie despre el. Proiectul contine si o sectiune video, cu cateva videoclipuri celebre.

Atestat Informatică Mediul Înconjurător - Atestat HTML

Intr-un design placut, atestatul despre mediul inconjurator are 24 de pagini html si o documentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii despre protectia mediului, mediul natural , calitatea mediului, geneza. De asemenea sunt prezentate detalii despre poluarea in general,si poluarea in Romania. Proiectul are o galerie de imagini si o sectiune video.

Atestat Informatica Marilyn Monroe - Atestat HTML

Acest atestat contine 17 pagini realizate in html si o documentatie in word de 17 pagini. Sunt prezentate detalii despre viata personala a celebrei vedete (cele 3 casatorii cu James Dougherty, Joe DiMaggio, Arthur Miller) si cariera vedetei (din anii tineretii pana la maturitate). Atestatul contine si o lista de filme in care a jucat Marilyn (inclusiv rolul ei si anul in care a fost creeat filmul). Proiectul are o galerie de imagini si o sectiune video.