vineri, 6 februarie 2015

Marele Zid Chinezesc - Atestat Informatica HTML

Un atestat deosebit, contine o documentatie de 20 de pagini realizata in Microsoft Word, si 9 pagini web realizate in html. Proiectul contine detalii despre constructie, istoricul si legenda Marelui Zid si curiozitati. De asemenea atestatul contine un clip video despre Marele Zid Chinezesc, o galerie de imagini cu acesta si o pagina de contact cu datele autorului.

Marea Mediterana - Atestat Informatica HTML

Acest proiect contine 28 de pagini html si o documentatie de 19 pagini in word. Sunt prezentate informatii hidrologice (adancime maxima, relief subacvatic, curenti, vanturi, transparenta), consideratii climatice, tarile care au iesire la Marea Mediterana, subdiviziuni. De asemenea, este prezentat un clip video despre formarea marii Mediterane, si importanta acesteia.

Marea Neagra - Atestat Informatica HTML

Atestatul la informatica despre Marea Neagra cuprinde 19 pagini realizate in html si are o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre fluviile si raurile care se varsa in Marea Neagra, istoric, ecosistem (biotop si bioceneza), si turismul (statiuni litorale din toate tarile care au iesire la Marea Neagra). Proiectul cuprinde o galerie de imagini si una video.