sâmbătă, 21 decembrie 2013

Atestat informatica Grafuri

Atestatul despre grafuri, cuprinde 21 de pagini html,si o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre parcurgerea grafurilor (in adancime, in latime),algoritmi de drum maxim-minim(Roy-Floyd,Dijkstra, Kruskal,Prim) , reprezentarea grafurilor (matrice de adiacenta, vectori de muchii, liste de adiacenta, matrice arce-muchii), teoria grafurilor, tipuri de grafuri (Hamiltonieie, Euleriene, complete, bipartite, conexe, etc)

Geometrie - Atestat HTML

Un atestat care contine mai multe elemente in flash. Documentatia acestui proiect contine 17 pagini word. Sunt prezentate detalii despre dreapta,unghi, definitii, axiome, teoreme.

Stiluri muzicale - Atestat HTML

Un proiect cu design deosebit, contine 23 de pagini realizate in html,si o documentatie de 19 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre mai multe genuri muzicale: Ambientala, Blues, Chillout, Clasica, Dance, Jazz, Hip-Hop, House, Latino, Pop, R&B, Reggae, Reggaeton, Rock. Atestatul contine o clasificare a instrumentelor muzicale, o scurta istorie a genurilor muzicale, o galerie de imagini si o sectiune video.

Franta - Atestat HTML

Atestatul despre Franta contine 29 de pagini realizate in HTML si o documentatie in word de 20 de pagini. Sunt prezentate detalii despre celebra tara si despre capitala acesteia, Paris. Sunt ilustrate atractii turistice precum: Turnul Eiffel,Arcul de Triumf, Louvre, Versailles,Domul invalizilor, Le Pantheonul, Conciergerie, Palais Garnier, Cladirea Samaritaine, Sorbonne, Eglise de la Madeleine, Place des Vosges. De asemenea proiectul contine o galerie de imagini, o galerie de clipuri video si un test grila despre orasul Paris.

Cele mai mari fluvii ale lumii- Atestat HTML

Acest proiect deosebit contine 24 de pagini realizate in HTML si o documentatie in word de 19 pagini. Sunt prezentate cele mai lungi fluvii din lume, si cele mai reprezentative fluvii de pe fiecare continent. De asemenea, atestatul contine o galerie de imagini si o sectiune video, cu 5 clipuri.

Flori - Atestat HTML

Acest atestat contine 16 pagini realizate in html. Intr-un design foarte placut, se prezinta detalii despre imperiul floral: ingrijirea florilor, evolutia florilor, citate celebre despre flori, si semnificatia diferitelor flori, de exemplu frezia reprezinta incredere. Atestatul contine si o galerie de imagini realizata cu javascript. Atestatul contine si 2 clipuri video, si sunet de fundal.

Fauna si Flora - Atestat HTML

Atestatul are 12 pagini html si o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre fauna si flora in Romania, specii, starea habitatelor, habitatele naturale.De asemenea, atestatul are o galerie de imagini, un test grila si o sectiune video.

Fizicieni faimosi - Atestat HTML

Un proiect deosebit, contine 27 de pagini html si o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre Albert Einstein, Alfred Nobel, Isaac Newton, Stephen Hawking.De asemenea este prezentat cate un clip video si un test grila despre fiecare.

Site prezentare Firma utilaje pentru constructii - Atestat HTML

Proiectul despre firma de inchirieri si vanzari utilaje de constructii are un design placut,si contine 10 pagini html. Documentatia are 16 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre serviciile oferite, tipurile de utilitare (motostivuitoare, autobasculante, buldozere, excavatoare, vibrocompactoare, etc) si noutati legislative.

Site prezentare Firma curierat - Atestat HTML

Atestat cu un design placut, prezinta detalii despre o firma de curierat. Proiectul are 7 pagini html si o documentatie de 20 de pagini in word. Sunt prezentate detalii despre cariere, servicii oferite, termeni,comenzi,companie. Se utilizeaza diverse formulare html.