marți, 5 noiembrie 2013

Filme romantice - Atestat HTML

Acest atestat are 22 de pagini html si o documentatie in word de 19 pagini. Sunt prezentate cele mai celebre filme de dragoste: If only, The notebook, A walk to remember, Love me if you dare, My sassy girl, P.S. I love you, Romeo and Juliet, Pretty Woman, Gone with the Wind, Casablanca si actori celebri ce joaca in aceste filme: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls, Richard Gere, Hilary Swank, Julia Roberts. Atestatul contine si 4 trailere video.

FC Steaua București- Atestat HTML

Atestatul despre FC Steaua contine o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentati jucatorii din lotul actual al Stelei, istoria acestei echipe, palmaresul pe care l-a capatat dealungul timpului, cat si detalii despre suporteri. De asemenea este prezentat si stadionul Ghencea. Proiectul contine si o galerie de imagini in JavaScript, si o sectiune cu mai multe clipuri video.

FC Liverpool - Atestat HTML

Atestatul despre celebra echipa de fotbal are 47 de pagini html si o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre fiecare jucator in parte,imagini cu staff-ul tehnic, clasamentul in Premier League si istoria clubului din 1892 pana in prezent. Proiectul contine si o galerie video, cu goluri celebre din istoria acestui club.

FC Barcelona - Atestat HTML

Acest atestat la informatica are 40 de pagini html. La deschidere, este prezentat un intro in flash, unde este prezentata viziunea echipei si sponsorii.Atestatul contine mai multe animatii in flash,pe fiecare pagina. De asemenea galeria de imagini si slide-ul cu jucatori sunt realizate tot in flash. Din meniul principal putem alege sa vizualizam detalii despre antrenor, jucatori (detalii despre fiecare jucator in parte - unde a jucat, cati ani are,etc), detalii despre conducere, clasamentul in Premier League, anthemul echipei cat si filmulete cu cateva goluri celebre. Pe pagina de Contact sunt trecute detalii despre realizatorul proiectului.

Sistemul Juridic - Atestat HTML

14 pagini realizate in html,si o documentatie de 18 pagini in word.Sunt prezentate detalii despre dreptul antic, dreptul feudal, dreptul modern si dreptul contemporan.

Turbinele eoliene - Atestat HTML

Atestatul contine 8 pagini html,si prezinta detalii despre energia eoliana, turbine cu axa orizontala, turbine cu axa verticala, efecte asupra mediului, avantaje si dezavantaje. Proiectul are si o documentatie de 18 pagini in word.

Elvis - Atestat HTML

Atestatul contine 10 pagini in html si prezinta informatii despre viata lui Elvis Presley. Meniul este realizat in flash si prezinta o scurta galerie de imagini. LA Cariera muzicala sunt prezentate detalii despre debutul sau,cat si o lista cu toate albumele lansate in timpul vietii si postmortem.La sectiunea de Actorie sunt prezentate filmele in care a debutat, iar in dreapta un marquee cu toate copertile(cover). De asemenea, mai sunt prezentate 2 pagini despre faima sa si despre evolutia lucrurilor postmortem.

Egiptul Antic - Atestat HTML

Acest atestat informatica este constituit din 39 de pagini html,si prezinta detalii despre Egiptul antic. In sectiunea de detalii sunt prezentate informatii despre: Caracteristici, Imnul national, Politica, Regiuni, Geografie, Clima, Economie, Demografie. De asemenea,sunt prezentate detalii despre istoria si cultura Egiptului.Proiectul contine o galerie de imagini (marquee in html) si o sectiune video,cu 4 clipuri: Secretele piramidelor, Interiorul mormantului lui Tutankhamen,Prezentare turistica a Egiptului, Prezentarea orasului Cairo

Dunărea - Atestat HTML

Un proiect deosebit, contine 17 pagini realizate in html si 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre Regimul hidrologic, Temperatura apelor, Lungimea Dunarii, Bazinul Dunarii, In Romania, Bratele Dunarii, Lunca Dunarii, Baltile Dunarii, Delta Dunarii, Canalul Dunare-Marea Neagra, Canalul Dunare-Bucuresti, Localitati. De asemenea atestatul contine un test grila, o galerie de imagini si o sectiune grila.

Dubai - Atestat HTML

Proiectul despre Dubai contine 30 de pagini html si o documentatie cu 20 de pagini in word. Este oferit si un document de 2 pagini in word,cu explicatii html. Sunt prezentate detalii despre centrul financiar al Emiratelor, Burj al Arab, Palm Jumeirah, proiecte realizate si in curs de realizare si informatii utile, pentru vizitarea acestei regiuni. In sectiunea video sunt prezentate 5 clipuri despre: The World, Palm Jumeirah, Burj Dubai, Hotel Atlantis si Dubai Rotating Towers.